Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
RAFELBUNYOL

Rafelbunyol sotmet a consulta pública la seua estratègia anual de transparència i publicitat activa

Les aportacions ciutadanes a l'estratègia es podran presentar fins al 22 de juliol a través del nou Portal de Participació Ciutadana de Rafelbunyol
REDACCIÓ - 16/07/2019
Pie de foto Pie de foto

L'Ajuntament de Rafelbunyol obri la fase de consulta pública de l'esborrany de la seua Estratègia de Transparència i Publicitat Activa per a 2019, amb la finalitat de rebre les aportacions de la ciutadania en aquestes matèries i incorporar-les abans de la seua aprovació.

Les aportacions dels veïns i veïnes podran realitzar-se fins al 22 de juliol mitjançant el recent Portal de Participació Ciutadana de Rafelbunyol, el qual l'ajuntament també està fent servir per a dur a terme els seus primers pressupostos participatius.

L'Estratègia Anual de Transparència i Publicitat Activa de Rafelbunyol 2019 recull els objectius i actuacions d'enguany per a continuar avançant cap a un govern i una administració cada vegada més transparents i oberts, des d'una clara perspectiva d'orientació a la ciutadania, i es basen en els resultats obtinguts d'un exhaustiu diagnòstic dut a terme durant els darrers mesos.

Segons Fran López, alcalde de Rafelbunyol, "que ens estem prenent moltseriosamentla incorporació de la perspectiva del Govern Obert a l'Ajuntament de Rafelbunyol és una realitat, i així ho evidencien les importants actuacions tant de participació ciutadana com de transparència que estem duent a terme, dues matèries que, a més, pensem que han d'anar de la mà. En aquest sentit, l'estratègia de transparència d'enguany té un important enfocament transversal orientat a la ciutadania, amb actuacions de promoció de la transparència dirigides a les veïnes i veïns i també participatives, com és aquesta fase perquè la ciutadania realitze les seues aportacions en matèria de transparència".

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La setmana esportiva obrirà una programació especial que es perllongarà fins el proper 2 de setembre amb atractives propostes
Tras la reunión los asistentes se han desplazado a la calle Mayor para compro-bar en primera persona los trabajos de protección de las viviendas

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.