Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
REME NAVARRO

Reflexions

Candidata de Compromís a la alcaldía de Benetússer
REME NAVARRO - 21/05/2019
Reme Navarro Reme Navarro

Com és habitual després dels resultats d'unes eleccions, ara es temps d'avaluacions i reflexions. Des de Compromís per Benetússer volem manifestar algunes coses al respecte intentant fer una anàlisi objectiu. En primer lloc, donar les gràcies a totes les persones que ens han recolzat amb el seu vot, tant al Senat, com al Congrés dels Diputats i a les Corts Valencianes.


Després de conèixer els resultats, ens ha quedat un sabor agredolç. Agre perquè no hem aconseguit els dos primers objectius que ens havíem proposat: tenir un grup parlamentari valencià al Congrés dels Diputats a Madrid i la Presidència de la Generalitat Valenciana. Sense dubte, la por i la propaganda del vot útil ha triomfat una vegada més en detriment dels interessos valencians.


No obstant això, tenim també motius per a estar satisfets perquè els altres objectius han estat assolits. Efectivament, contra els pitjors vents i tempestes, hem aconseguit consolidar la veu dels valencians a Madrid, ja que el nostre candidat, Joan Baldoví, repetirà i continuarà treballant per a que la nostra veu siga ressonant amb força al Congrés dels Diputats i les reivindicacions valencianes siguen escoltades i ateses. D'altra banda, també tenim motius de gran alegria i satisfacció: contra totes les enquestes hem aconseguit desmuntar la propaganda i, com diu la nostra candidata a la Presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, la dreta corrupta, la dreta bruta i la dreta que no se'n entera, no tindran cap possibilitat de governar ni de tombar tots els beneficis socials que les valencianes i els valencianes tenim gràcies al Govern del Botànic dels darrers quatre anys, ja que es pràcticament un fet que el Pacte del Botànic es prolongarà esta nova legislatura.
Finalment, un altre motiu de satisfacció, sinó el major, és el fet de poder afirmar que Compromís per Benetússer es consolida com a segona força política al nostre municipi.
Al final la ciutadania ha sigut responsable i ha votat massivament per tal de trencar totes les negres expectatives que ens estaven pronosticant. Tot un revés a la intolerància i a aquells que tenen com a bandera la nostàlgia del Règim anterior. Europa i el món han respirat satisfets amb els resultats obtinguts a l'Estat Espanyol.

Continuem treballant per aconseguir que la nostra veu a Europa amb Jordi Sebastià ressone com sempre en defensa dels nostres interessos i a nivell local seguim amb el nostre treball per a que el proper 26 de Maig puguem incrementar el nivell de confiança de la ciutadania i consolidar el nostre projecte per tal de millorar la vida de les persones que viuen en el nostre poble.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Licenciado en Derecho y experto en Derecho del consumo

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
El único procesado en esta causa, el yerno de la víctima Miguel López, será juzgado por un tribunal popular formado por seis mujeres y tres hombres
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.