Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BARRIS

S'obri el procés de contractació per a reurbanitzar el carrer dels Àngels, al barri del Cabanyal

El projecte d'execució preveu un termini de tres mesos i el pressupost de licitació s'ha fixat en 403.976 euros.
REDACCIÓN - 07/05/2019
Actuació al carrer dels Àngels.

Actuació al carrer dels Àngels.

L'Ajuntament ha obert el procés de contractació per a reurbanitzar el carrer dels Àngels, al barri del Cabanyal, un dels més degradats de l'entorn. Tal com ha assenyalat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, les empreses interessades poden presentar les ofertes respectives per a escometre esta reurbanització, que inclou des del carrer de les Columbretes fins a la plaça de la Mare de Déu de Vallivana.

Sarrià ha recordat que el carrer dels Àngels presenta unes voreres irregulars, amb rajoles de diferents materials, i amb alguns trams excessivament estrets, la qual cosa dificulta la circulació de les persones. A això se sumen importants clivelles en la calçada i mancances en l'espai dedicat a l'aparcament, que no està ben delimitat.

L'actuació que preveu l'Ajuntament pretén recondicionar el carrer per a convertir-lo en una via on prevaldrà l'espai per als vianants. Amb esta finalitat, el projecte recull l'ampliació de les voreres, de manera que les del costat esquerre en el sentit de la circulació tindran una amplària de dos metres, i les del dret, una amplària d'aproximadament 2,80 metres. La calçada disposarà d'un espai de tres metres d'ample per al pas dels vehicles.

A més, s'executaran nous escocells per a arbratge amb la corresponent xarxa de reg i l'enllumenat de les façanes se substituirà per fanals. Finalment, es canalitzaran les línies dels serveis de telecomunicacions, enllumenat i subministrament elèctric tant al carrer dels Àngels com en dos dels transversals, Mossén Planelles i Carles Ros, fet que suposarà l'eliminació dels pals de les voreres.

El projecte d'execució preveu un termini de tres mesos i el pressupost de licitació s'ha fixat en 403.976,02 euros (IVA inclòs).

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

La mala noticia del encuentro ha sido la lesión en el tobillo de Joao Félix
La exposición se completa con una muestra fotográfica de los presidentes y las Falleras Mayores de las 13 fallas que componen la Federación

Otras noticias en sucesos

La Policia Local de Paterna ha abierto diligencias penales contra el conductor del camión, que transportaba una viga de 40 metros de longitud y 35 toneladas de peso, por un presunto delito contra la seguridad vial
En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.