Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PAIPORTA

S'obrin les inscripcions per a participar en diferents activitats de les Festes de San Roc 2019

Com a novetat enguany Paiporta acollirà per primera vegada una 'Holy Party'
REDACCIÓ - 23/07/2019
Sopars populars a Paiporta Sopars populars a Paiporta

S'acosten les Festes Patronals de Paiporta i personal, tècnics i representants municipals treballen per acabar de tancar els preparatius per fer d'aquestes Festes de San Roc de 2019 una celebració lúdica, inclusiva i segura.

Després d'haver celebrat la reunió de coordinació en matèria de seguretat, neteja, logística i permisos dimecres passat, es posa en marxa el procés d'inscripció a algunes de les activitats que tindran lloc al llarg de la setmana de festes.

Com a novetat enguany Paiporta acollirà per primera vegada una 'Holy Party', activitat lúdica que té els seus arrels als festivals religiosos de color que es celebren a països hindús com India, Nepal o Malàisia per a donar la benvinguda a la primavera. "Es tracta d'una opció d'oci que actualment és molt popular i que Paiporta acollirà per primera vegada aquestes festes. A més, a diferència d'altres llocs, la inscripció serà gratuïta", ha explicat la regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Les inscripcions es podran realitzar des del proper dijous, 25 de juliol, i fins al dia 2 d'agost a l'Oficina Única de l'Ajuntament. La participació és gratuïta, a partir dels set anys, i d'inscripció preferent per als empadronats a Paiporta. Els no empadronats al municipi es podran inscriure a la resta de places disponibles del 31 de juliol al 2 d'agost. La Gran Festa Holi de les Festes de Paiporta es celebrarà dijous, 15 d'agost, a partir de les 19 hores al carrer Torrent (esplanada de l'antic CEIP Rosa Serrano).

A més, també hi haurà activitats per als més menuts: dissabte 10 d'agost l'Auditori Municipal acollirà des de les 10 hores un Taller de Teatre per a xiquets i xiquetes de 8 a 13 anys. Així mateix, es repetiran trobades i activitats que ja s'han convertit en tota una tradició de les Festes de San Roc. El tradicional Sopar Popular tindrà lloc al carrer Jaume I diumenge dia 11. Altre clàssic i un dels favorits dels més menuts, la Festa del Melonet, es farà dilluns 12 al carrer Primer de Maig amb el carrer La Font (11 hores). Aquest mateix dia també tindrà lloc la tercera edició del concurs de Truita. Serà al carrer Jaume I, a partir de les 21 hores.

Per a participar en totes aquestes activitats i tallers cal inscriure's del 25 de juliol al 2 d'agost a l'Oficina Única de l'Ajuntament. També poden dirigir-se a l'Ajuntament les associacions que vullguen disposar de casetes de festa al carrer Jaume I.

Des del dia 7 i fins al 17 d'agost, la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb altres àrees i associacions, ha preparat més de 60 actes singulars que combinaran la tradició i la innovació. "Convidem a tots els paiportins i paiportines a participar de manera activa i responsable en aquestes festes per fer un estiu més del nostre poble un espai de convivència, germanor i diversió", ha conclòs Albalat.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Las ayudas municipales convocadas para este curso desde Educación Infantil hasta la Universidad alcanzan los 145.000 euros
Acogerá a 30 personas con diversidad funcional y estará gestionado por AVAPACE

Otras noticias en sucesos

Fuentes de la Conselleria han asumido fallos técnicos y políticos en relación con este asunto y han anunciado que la investigación reservada que han puesto en marcha derivará en la depuración de responsabilidades
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.