Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ELECCIONS MUNICIPALS

Salva Costa (PSPV Gilet): "Som un partit amb vocació de govern"

El candidat del PSPV de Gilet es compromet a dotar de tots els serveis bàsics els nuclis de població
MARÍA MARTÍNEZ - 23/05/2019
Salva Costa. EPDA Salva Costa. EPDA

Salva Costa porta en la política municipal més de deu anys i el seu partit, el PSPV-PSOE, ha confiat en ell per a revalidar l'alcaldia de Gilet.

El partit ha tornat a confiar en vosté, com valora estos quatre anys de legislatura?

És una satisfacció que el partit haja tornat a confiar en mi per seguir encapçalar aquest projecte que començàrem fa 4 anys i que ens queda per culminar en aquesta legislatura. La veritat que valore la legislatura molt positivament, hem demostrat que és possible un govern conformat per distintes forces polítiques, hem acabat amb la crispació que hi va haver la legislatura passada. I tot açó no era gens fàcil degut a les situacions per les que travessava el nostre Ajuntament. Però que a la fi amb dedicació, treball i constància hem pogut anar solventant poc a poc.

S'ha quedat algun projecte per finalitzar o en el tinter?

Sí, algun que altre. Després de tot el treball burocràtic i administratiu el nou CEIP nº2 de Gilet és una realitat i està a les portes de començar la seua construcció. Tot això no haguera sigut possible sense la constància d'aquest equip de govern. La recuperació d'un espai emblemàtic com es el famós minilago, el qual tenim en licitació aprofitant el llac duna pista de pumptrack per valor de 60.000€, i donar-li una utilitat a eixe espai que està desaprofitat. Un altre dels projectes que teníem era el nou camp de futbol que varem executar amb una subvenció de la Diputació, però falta l'altra fase que el president de la Diputació es va comprometre en que només encetar la nova legislatura seria una realitat.

I què projectes tenen per al futur de Gilet?

Volem seguir el que comencem fa 4 anys d'anar dotant de tots els serveis bàsics a tots els nuclis de població. En aquests moments ja tenim damunt de la taula els projectes de xarxa de sanejament i d'aigua potable de Balcó de la Penya i de Camí de Convent, només encetar la nova legislatura licitarem les obres. Culminarem les obres del nou CEIP i del camp de futbol. Volem posar a disposició d'un agent extern sol municipal per a construir un centre de dia i residència de la 3ª edat. Continuarem dotant d'enllumenat públic els nuclis de població que encara no el tenen.Anem a seguir renovant el clavegueram del casc urbà, i acabarem amb la redacció del nou PGOU per a solventar d'una vegada la problemàtica de les zones verdes que tants i tants diners ens han costat aquesta legilatura.

Gilet és el segon poble amb major nombre de candidatures de la comarca amb set llistes, com creu que afectarà als resultats electorals?

No podem saber d'eixida com afectarà, el que sí que sabem és que la passada legislatura varem ser capaços de conformar un equip de govern amb tres partits diferents, i per a mi personalment ha sigut molt enriquidor i s'han portat endavant moltes iniciatives.

En esta legislatura no va ser possible un pacte d'esquerres, cree que enguany serà possible?

Açò no és del tot cert, el pacte va ser EU-AUG-PSPV. Nosaltres sempre estem dispossats a parlar amb totes les forces que obtiguen representació, com hem fet sempre, amb diàleg i voluntat. Som un partit amb vocació de govern com hem demostrat amb solvència sempre, i les nostres portes sempre estaràn obertes per a conformar un govern d'esquerres.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La presentació se celebrará en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt

Otras noticias en sucesos

En su escrito de acusación el fiscal relata situaciones de maltrato desde diciembre de 2016
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.