Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SERRA

Serra inicia el Pla Municipal d'Igualtat

En l'acte la primera edil també va anunciar la creació de la regidoria d'Igualtat com a mostra del compromís de l'equip de govern en esta matèria
REDACCIÓN - 11/07/2019

L'Ajuntament de Serra va presentar ahir la iniciativa del Pla Municipal d'Igualtat del municipi. En l'acte la primera edil també va anunciar la creació de la regidoria d'Igualtat com a mostra del compromís de l'equip de govern en esta matèria. El pla d'igualtat és una iniciativa que va anunciar l'alcaldessa Alicia Tusón el passat 8 de març amb motiu del Dia de la Dona.

Coordinats pel sociòleg d'Equàlitat, Joan Gonçales, i l'alcaldessa en la reunió va explicar la necessitat d'una planificació estratègica per a este municipi enclavat al bell mig del Parc Natural de la Serra Calderona. També es van explicar les diferents parts del projecte, el treball de camp del qual començarà la setmana que ve.

Escoltar per comprendre i actuar. Les conclusions del pla d'igualtat eixigiran de totes les persones i del teixit associatiu que serà entrevistat al llarg de les pròximes setmanes. És important comptar amb el veïnat per "sensibilitzar-lo, conscienciar-lo i formar-lo en la necessitat d'un pla d'igualtat que acabarà implementant-se en Serra" comentà l'alcaldessa, Alicia Tusón.

Amb una planificació igualitària d'aquestes característiques es pretén aconseguir una localitat més tolerant, inclusiva i diversa, respectuosa entre totes les persones que la componen i amb totes aquelles que la poden visitar.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Amb aquesta subvenció, la regidoria incidirà en la prevenció en centres escolars i la sensibilització a través de campanyes i actes

Otras noticias en sucesos

El presunto autor se entregó en dependencias policiales poco después de lo sucedido en Gandía
De momento se desconoce el estado de los heridos, ya que los efectivos sanitarios y de emergencia trabajan aún en el lugar de los hechos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.