Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

Torna Emple@lcasser

Més de 400 persones participaran en la tercera edició del Fòrum Emple@lcasser
REDACCIÓ - 05/03/2019
Cartel del fòrum d Cartel del fòrum d"ocupació

Alcàsser està preparada per a acollir una nova edició del fòrum Emple@lcasser, una jornada centrada en l'ocupació que, a banda d'oferir assessorament, formació i informació, s'encarrega de posar en contacte de forma ràpida i directa a empreses que busquen candidats amb persones que busquen treball.

La jornada es celebrarà el pròxim dijous 7 de març, de 9 a 14 hores, en el Centre Social, C/ Sant Antoni, 40.

La cita tindrà conferències i tallers per a millorar la cerca d'ús de la mà de professionals i els principals agents socials de la comarca que treballen en matèria d'ocupació, informació laboral i assessorament per a aconseguir la principal meta i, el més important, 52 ofertes de treball i entrevistes amb les empreses participants que es podran realitzar el mateix dia.

Durant tot el matí, les persones que estiguen interessades, poden acostar-se al Centre Social de la localitat per a participar en les xarrades de formació que s'imparteixen al llarg de tota la jornada o els tallers pràctics, que pretenen millorar la cerca d'ocupació, a través de noves eines, estratègies, una millor actitud, motivació i un bon pla d'acció.

També es facilitarà informació sobre les ajudes, els serveis i els programes que estan disponibles per a aquelles persones en atur i en cerca activa d'ocupació. El Fòrum d'Ocupació organitzat per l'Ajuntament d'Alcàsser amb la col·laboració de RH en positiu facilita també el contacte directe amb les empreses, a través d'entrevistes personals amb qualsevol de les nombroses empreses que participen en la jornada i que ofereixen llocs reals de treball.Així doncs, el fòrum d'ocupació Emple@lcasser oferirà la possibilitat real de trobar treball durant el matí del dijous 7 de març.

Entre els ens participants destaquen la Generalitat Valenciana, a través de LABORA, juntament amb altres organitzacions de l'àmbit dels recursos humans, com Adecco, Access, Iman Temporing, Eulen Flexiplan i nombroses empreses de diferents sectors, així com grans superfícies, com Decathlon, Leroy Merlin i Norauto, entre altres.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Los agentes la liberaron tras quedar parcialmente atrapada, la trasladaron a un lugar seguro y le taponaron la herida hasta la llegada de asistencia sanitaria
El espacio, situado en Parc Central, cuenta con 2.000 m2 y una superficie cubierta de 1.150 m2

Otras noticias en sucesos

Según ha informado el Consorcio Provincial de Bomberos en un comunicado, este servicio ha iniciado el rescate a las 11.00 horas de hoy
Se han conseguido desmantelar estas plantaciones en las localidades de Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaio y Carlet
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.