Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LLÍRIA

Un total de 49 desocupats treballaran en l'Ajuntament de Llíria gràcies a distints plans d'ocupació

Els nous treballadors formen part dels programes Salari Jove, EZONAI i el Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques
REDACCIÓ - 30/12/2014
Foto de familia de los Planes de Empleo. //EPDA Foto de familia de los Planes de Empleo. //EPDA
        

Un total 49 persones s'han incorporat hui a l'Ajuntament de Llíria per a treballar temporalment en distints llocs gràcies als programes d'ocupació Salari Jove, EZONAI (Pla d'Ocupació Pública d'Interés General i Social per a la realització d'actuacions en el medi natural de municipis de zones d'interior), i el Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques.

 

Pel que fa al Salari Jove, un llicenciat en Dret i un economista treballaran al llarg de sis mesos a jornada completa. Així mateix, gràcies al programa EZONAI s'ha contractat a jornada completa a cinc persones per a formar una brigada durant dos mesos, que realitzaran tasques al Tossal de Sant Miquel i al Parc de Sant Vicent, i altres cinc peons agrícoles i jardiners.

 

Amb el Pla d'Ocupació Conjunta de les Administracions Públiques s'ha donat treball durant dos mesos, a mitja jornada o al 75%, a dos mestres d'Educació Primària, un professor d'Ensenyança Secundària de llengua castellana, valencià i literatura i un altre de l'àmbit científic, un enginyer d'instal·lacions, dos arquitectes tècnics, un llicenciat en Ciències Ambientals i Medi Ambient, un llicenciat en Filologia Anglesa, un programador informàtic, un monitor d'Educació i Temps lliure, un arqueòleg, un restaurador d'obres d'art i arqueologia, un conserge, quatre auxiliars administratius, dos assistents domiciliaris, un mantenidor d'edificis, dos cuiners, un educador social, set peons d'obra pública, tres obrers oficials de la construcció, un llanterner i dos agranadors.

 

A estes últimes incorporacions en el Consistori edetà, cal sumar els nous 30 treballadors del Taller d'Ocupació Ca Porcar Edeta II, que es va posar en marxa ahir i tindrà una duració de 6 mesos.

 

L'alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, ha manifestat l'interés de l'equip de Govern "per ajudar les famílies de la nostra localitat amb estes ofertes d'ocupació pública i contribuir així per la senda de la recuperació econòmica, perquè treballar per l'ocupació és treballar pel benestar dels ciutadans".

 

Així mateix, el primer edil ha destacat que "la creació d'ocupació és una de les nostres màximes prioritats, per això, s'han dut a terme distintes iniciatives encaminades a això durant 2014", i ha afegit que "continuarem per este camí, així doncs, ja estem treballant en el nou Pla d'Ocupació Municipal per al 2015, tal com vam anunciar i que està reflectit en els Pressupostos municipals per a este any que ve".


Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Las personas que forman parte del programa PRISMA han sido las protagonistas
Les jornades es realitzaran al conservatori municipal els dies 16 i 17 d’octubre

Otras noticias en sucesos

Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.