Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PUÇOL

Una marea rosa amb més de 1.500 veïns solidaris va inundar Puçol el diumenge

Des del seu naixement, la marxa solidària per a tota la família que se celebra en la Setmana de la Dona ha estat unida a AnnaLluch, l'Inclivai la lluita contra el càncer de mama
REDACCIÓN - 11/03/2019
Marea rosa Marea rosa

El diumenge 10 de març, la plaça del País Valencià i el barri antic van canviar de color durant el matí: el rosa va ser el color oficial de la Marxa per la Dona, que se celebra per quart any i sempre amb un objectiu solidari, ajudar a AnnaLluchi l'Inclivaen la lluita contra el càncer de mama. Més de 1.500 veïns s'havien inscrit i, com el temps va acompanyar, algun familiar més es va incorporar al passeig… en total es van recaptar 8.725 euros per a tancar la Setmana de la Dona.

Dels 39 grups i més de 400 investigadors amb què compta la fundacióIncliva(nascuda l'any 2000 a l'Hospital Clínic de València), destaca el treball de l'oncòlogaAnnaLluch, catedràtica de la Universitat de València i Cap del Servei d'Oncologia i Hematologia del Clínic, per a qui «És fonamental la investigació, perquè un sistema sanitari que vetle pels seus ciutadans necessita professionals que investiguen i es formen tots els dies. En el cas del càncer de mama, s'estan produint grans avanços i estem aconseguint, si no curar-lo, almenyscronificar-lo».

Des del seu naixement, la marxa solidària per a tota la família que se celebra en la Setmana de la Dona ha estat unida a AnnaLluch, l'Inclivai la lluita contra el càncer de mama: cada edició pujant el nombre de participants, però sempre amb el mateix esperit solidari i no competitiu. L'important és participar.

La plaça del País Valencià va ser el lloc l'eixida i la meta, mentre que per primera vegada s'havia organitzat el recorregut pel barri antic, una iniciativa que va convertir el recorregut en un esdeveniment més vistós, tant per als participants com per al públic… i és que durant més d'una hora, el color dominant als carrers era el rosa.

Va ser una emocionant manera d'acomiadar una Setmana de la Dona que durant deu dies ha servit perquè molts veïns i col·lectius locals se sumen a la celebració del 8 de març.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

La figura, ideada por Stool Street Art, se ha colocado primero en el mar durante varias horas y posteriormente se ha traslado al paseo marítimo
Con el objetivo de garantizar la seguridad durante el evento, se desplegará un dispositivo especial formado por 60 miembros

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.