Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TURISME

Utiel, Manises, Ademús, Sueca i Foia de Bunyol-Xiva accentuen el seu perfil film-friendly amb València Turisme

José Jaime Linares, director de producció, imparteix la II Jornada "Xarxa Film València" organitzada pel Patronat de Turisme de València
REDACCIÓN - 04/03/2019
Utiel, Manises, Ademús, Sueca i Foia de Bunyol-Xiva accentuen el seu perfil film-friendly amb València Turisme Utiel, Manises, Ademús, Sueca i Foia de Bunyol-Xiva accentuen el seu perfil film-friendly amb València Turisme

El director de producció José Jaime Linares ha impartit hui en la seu del Patronat de Turisme la II Jornada "Xarxa Film València" a tècnics locals d'Utiel , Manises, Ademús, Sueca i la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva. També ha participat en el curs Ann Hernández, International Project Manager i col·laboradora de Film València.

Tal com ha destacat en l'obertura del curs Pilar Moncho, diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, "*vivir un rodatge en el teu municipi, a més de ser una experiència fantàstica, reporta importants beneficis locals i és, sens dubte, un dels millors reclams per a una destinació turística".

Per a fomentar aquests rodatges i "convertir les comarques valencianes en un gran plató cinematogràfic", en paraules de Pilar Moncho, el Patronat de Turisme de València ha creat la plataforma digital "Film València" com a punt de trobada per a la creació de projectes audiovisuals en el territori valencià que contribuïsquen a activar les economies locals mitjançant l'explotació de recursos i serveis associats a la indústria cinematogràfica i publicitària.

Film València promou i facilita els rodatges i impulsa la indústria audiovisual, el turisme i l'economia local en tot el territori. És doncs, la baula necessària entre les productores i les comarques on roden. Aquesta nova eina treballa amb les comunitats localés d'una forma global, des de com potenciar una comarca com a espai de rodatge, fins a com gestionar els permisos necessaris de la forma més ràpida i fluida possible.

Trencar la taula burocràtica entrefilm officei productors

En la seua intervenció, José Jaime Linares, ha assenyalat la necessitat de "trencar el mostrador, la taula burócratica que hi ha entre lesfilm officei els productors, perquè tots som peces del mateix projecte". Segons Linares, aquest tipus de jornades són absolutament necessàries per a sumar agents, fins i tot caldria continuar ampliant el focus "perquè no tot acaba en la productora o en l'oficina fílmica sinó que hi ha altres elements i institucions com Costes o les Confederacions Hidrogràfiques que també haurien de sumar-se a aquesta gran tasca".

Entre altres aspectes, la jornada formativa de hui també ha servit per a exposar les condicions necessàries en un rodatge i com arribar a serun territori film friendly. Altres punts tractats han sigut la gestió d'un espai com a localització, els permisos de rodatge així com les peculiaritats més buscades pels localitzadors.

Els assistents a la jornada han agraït el perfil del ponent, "un professional que coneix la indústria des de dins i que ens ha exposat dades, requisits, terminis i altres assumptes així com el millor enfocament per a presentar els nostres espais com a potencials localitzacions i les oportunitats que un rodatge pot tindre com a recurs turístic".

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comarcas

La mayoría de las sedes judiciales de la Comunidad Valenciana registra funciona con normalidad
Un completo programa conmemorará hasta el 29 de septiembre las veinte ediciones anteriores de este premio internacional de piano, con exposiciones, conferencias, recitales y conciertos

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La víctima les había robado dinero y heroína que guardaban en la casa
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.