Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ANIMALS

València disposarà de tres nous espais de socialització per a gossos

Sergi Campillo ha anunciat que les obres començaran els pròxims dies als barris de la Malva-rosa, Tres Forques i Torrefiel
REDACCIÓ - 05/09/2019
Un espai per gossos en València. EPDA Un espai per gossos en València. EPDA

El regidor d'Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha anunciat el començament de les obres per tal d'habilitar tres noves zones de socialització per a gossos que estaran ubicades als barris de la Malva-rosa, Tres Forques i Torrefiel. L'Ajuntament invertirà en estes noves infraestructures al voltant de 250.000 euros i estaran dotades de fonts, bancs per seure, papereres subministradores de bosses i plaques indicatives sobre el seu ús. Campillo ha destacat la importància de disposar d'àrees que milloren la qualitat de l'espai públic de la ciutat. "Durant estos anys hem fet, i anem a continuar fent, inversions per tal de millorar les condicions amb les quals les nostres mascotes poden gaudir de la ciutat, en convivència, amb seguretat i neteja".

Totes estes zones disposaran d'arbrat, enllumenat i sistemes de reg per humidificar la terra i aspersors per evitar olors. Les parcel·les estaran envoltades d'un tanca protegida amb un reixat per evitar l'eixida d'algun gos, així mateix l'accés s'ha projectat amb portes dobles per incrementar la seguretat.

Al barri de la Malva-rosa el nou espai de socialització de gossos estarà ubicat al carrer Fausto Elio. Ocuparà una superfície de 1.200 metres quadrats dividida en dos espais per facilitar la convivència de gossos grans i menuts. Pel que fa a Tres Forques, la zona de socialització s'habilitarà a la plaça de Magúncia. En este cas, les actuacions d'adequació consistiran primer a desmuntar el mobiliari urbà existent i traslladar la font ornamental que hi ha a la parcel·la del sud del jardí on es construirà també una nova zona de jocs infantils augmentant la seua superfície. També es plantarà nou arbrat. Per últim, a Torrefiel s'adequarà una zona a Músic Espí. Atès que la zona nord de la parcel·la es troba sense urbanitzar, es procedirà a la construcció de la vorera, enllumenat i es plantaran més arbres.

El regidor d'Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha informat que està previst que les obres finalitzen en un termini de dos mesos. «Abans que acabe l'any els veïns i veïnes de València disposaran d'estes zones per gaudir de les seues mascotes on facilitem la neteja dels nostres carrers i places, al mateix temps que promovem la convivència i el benestar animal».

Categorías de la noticia

Otras noticias en València

Subraya la apuesta de la Generalitat por una estrategia de emergencia climática presente en todos los departamentos del Consell

Otras noticias en sucesos

El único procesado en esta causa, el yerno de la víctima Miguel López, será juzgado por un tribunal popular formado por seis mujeres y tres hombres
La operación, culminada en Valladolid, se inició en Alicante
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.