Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VINALESA

Vinalesa millora espais municipals amb les ajudes de la Diputació

Han començat els treballs d'instal·lació de canalitzacions per a conduir l'aigua de les teulades de les edificacions del centre cívic Felipe Navarro Fuster fins als albellons
REDACCIÓ - 11/04/2017
A través de les subvencions del Pla Provincial d'Obres i Serveis i del programa d'Inversions Financerament Sostenibles, promoguts per la Diputació de València, l'Ajuntament de Vinalesa està realitzant obres de manteniment i millora de les infraestructures municipals.Per un costat, han començat els treballs d'instal·lació de canalitzacions per a conduir l'aigua de les teulades de les edificacions del centre cívic Felipe Navarro Fuster fins als albellons,amb una inversió de 32.573 euros. Una actuació necessària per a optimitzar la conservació de l'antiga Fàbrica de la Seda, que evitarà en gran mesura que les façanes i les portes acumulen humitat per l'aigua de la pluja.D'altra banda, els operaris estan adequant l'antiga sala d'informàtica de l'escola taller, on es traslladarà l'arxiu històric de la Fàbrica a un nou espai millor condicionat perquè els exemplars més valuosos es conserven en òptima temperatura i amb més amplitud. El canvi d'ubicació de l'arxiu permetrà, alhora,l'ampliació de la Biblioteca, que es dotarà de noves prestatgeries i més punts d'accés a Internet. Per a esta actuació s'han destinat 12.072 euros. També està previst que s'execute la remodelació del parc de la plaça d'Espanya, on s'ampliaran les àrees amb cautxú i es renovaran alguns jocs, i es preveuen actuacions al parc del Remei i al parc de l'Esperança.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Orts recibe numerosos muestras de solidaridad en su perfil de una red social
Destaquen les activitats al voltant del Dial del Llibre Valencià del pròxim mes de novembre

Otras noticias en sucesos

La víctima es un hombre que necesitaba asistencia y al que había cuidado una de las arrestadas
El hombre sufrió una infección bacteriana tras ser mordido por el animal
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.