Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VINALESA

Vinalesa millora espais municipals amb les ajudes de la Diputació

Han començat els treballs d'instal·lació de canalitzacions per a conduir l'aigua de les teulades de les edificacions del centre cívic Felipe Navarro Fuster fins als albellons
REDACCIÓ - 11/04/2017
A través de les subvencions del Pla Provincial d'Obres i Serveis i del programa d'Inversions Financerament Sostenibles, promoguts per la Diputació de València, l'Ajuntament de Vinalesa està realitzant obres de manteniment i millora de les infraestructures municipals.

Per un costat, han començat els treballs d'instal·lació de canalitzacions per a conduir l'aigua de les teulades de les edificacions del centre cívic Felipe Navarro Fuster fins als albellons,amb una inversió de 32.573 euros. Una actuació necessària per a optimitzar la conservació de l'antiga Fàbrica de la Seda, que evitarà en gran mesura que les façanes i les portes acumulen humitat per l'aigua de la pluja.

D'altra banda, els operaris estan adequant l'antiga sala d'informàtica de l'escola taller, on es traslladarà l'arxiu històric de la Fàbrica a un nou espai millor condicionat perquè els exemplars més valuosos es conserven en òptima temperatura i amb més amplitud. El canvi d'ubicació de l'arxiu permetrà, alhora,l'ampliació de la Biblioteca, que es dotarà de noves prestatgeries i més punts d'accés a Internet. Per a esta actuació s'han destinat 12.072 euros. També està previst que s'execute la remodelació del parc de la plaça d'Espanya, on s'ampliaran les àrees amb cautxú i es renovaran alguns jocs, i es preveuen actuacions al parc del Remei i al parc de l'Esperança.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Sus hermanos Juan y José fallecieron en 2017 y hace apenas unos meses, respectivamente

Otras noticias en sucesos

El Ayuntamiento analizará incidente taurino para reforzar seguridad
Se había dado por controlado pero se reavivó el fuego
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.